اخبار و تازه ها

بازدید دکتر شاید عضو هیات علمی دانشگاه فرایبورگ آلمان و هیئت همراه از مرکز تحقیقات بازتوانی قلب پژوهشکده قلب و عروق اصفهان

یکشنبه ۲۱ آبان ماه، دکتر شاید عضو هیات علمی دانشگاه فرایبورگ آلمان و همراهان از مرکز تحقیقات بازتوانی قلب پژوهشکده قلب و عروق اصفهان بازدید کردند. این بازدید در جهت آشنایی با مرکز تحقیقات بازتوانی و فعالیت های این مرکز انجام گرفت.

برگزاری سمینار یک روز ترک دخانیات

بدینوسیله به استحضار میرساند سمینار یک روز ترک دخانیات با هماهنگی

شروع طرح تحقیقاتی بازتوانی قلبی در منزل

برنامه بازتوانی قلبی در منزل
طرح تحقیقاتی بازتوانی قلبی در منزل توسط مرکز تحقیقات بازتوانی قلب پژوهشکده قلب و عروق اصفهان به صورت رایگان برای بیماران با دارا بودن شرایط ورود به مطالعه انجام میگیرد.

از بعثت او جهان جوان شد

بعثت، نشانه مهرورزی خدا با خاکیان و باران رحمت بی‌‌حد او بر زمینیان است. مرکز تحقیقات بازتوانی قلب و عروق فرارسیدن بعثت پیامبر اکرم(ص) را خدمت تمامی شیعیان جهان تبریک و تهنیت عرض می نماید. اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم

ابلاغ سرکار خانم دکتر معصومه صادقی به عنوان معاون پژوهشی بیمارستان شهید چمران

ابلاغ سرکار خانم دکتر معصومه صادقی
با توجه به سوابق و تجربیات ارزنده سرکار خانم دکتر معصومه صادقی عضو هیئت علمی دانشکده علوم پزشکی اصفهان درزمینه امور پژوهشی و اجرایی و براساس هماهنگی های بعمل آمده و با عنایت به بند بیست و چهارم مصوبات سی و دومینشورای معاونین دانشکده پزشکی، طی حکمی از طرف دکتر محمدرضا صبری ریاست دانشکده پزشکی ایشان به عنوان معاون پژوهشی مرکز آموزشی درمانی شهید چمران منصوب گردیدند.

صفحه‌ها

اشتراک در اخبار و تازه ها